Uusi palvelu: TRE® auttaa sinua vapautumaan stressistä!

Valmistuin hiljattain sertifioiduksi TRE®-ohjaajaksi, ja minulla on nyt ilo tarjota Willa Kukkolassa tätä stressiä purkavaa TRE-ohjausta! Alla esimerkkejä kevään tarjonnasta. Ajan voit varata Ajanvaraus-sivultamme!

TRE-aloituskurssi (noin 2,5 h) pienryhmässä
Aloituskurssilla perehdytään TRE®️-menetelmään rauhalliseen tahtiin. Ohjaukseen sisältyy teoriaa ja ohjattua harjoittelua, loppurentoutuminen ja palautekeskustelu. Alkeiskurssi soveltuu sinulle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta TRE:stä. Opittuasi kurssilla lämmittelyliikkeet sekä itsesäätelyn voit aloittaa itsenäisen TRE harjoittelun tai voit tulla kertaamaan TRE:tä avoimeen ryhmään. TRE-kotiharjoituksiesi tueksi saat materiaalipaketin. Ryhmään mahtuu enintään 8 henkilöä.

TRE-yksilöohjaus (60 min) sopii sinulle, jos TRE on sinulle tuttua ja haluat tehdä ohjatun TRE-harjoituksen omassa rauhassa. .

TRE-tutustuminen/harjoitus (90-120 min) Voit varata ajan itsellesi, ystäväporukalle/ perheelle. Max 2-4 henkilöä. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta TRE:stä. Sisältää teorian, ohjatun TRE-harjoituksen, loppurentoutumisen ja palautekeskustelun sekä materiaalipaketin TRE- kotiharjoitusta varten.

Kiinnostaisiko TRE®️-ohjaus yrityksille, yhteisöille, lapsille ja nuorille? Kysy lisää!

Kuinka valmistautua TRE-ohjaustunnille? Pukeudu rennosti. Ota halutessasi mukaan vesipullo ja oma viltti, tyyny ja joogamatto.

TRE ei sovellu sinulle, mikäli olet vakavasti sairas tai toipumassa leikkauksesta, sairastat epilepsiaa, vaikeaa psykoosisairautta, voimakasta ahdistuneisuutta tai masennusta. Raskauden aikana on hyvä pitää taukoa harjoittelusta. Tarvittaessa varmista TRE-harjoittelun sopivuus hoitavalta lääkäriltäsi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *