Korva-akupunktio

Korva-akupunktio on turvallinen ja lääkkeetön hoito, jolla olemme saaneet hyviä tuloksia erilaisten kiputilojen, jännityksen, stressin ja unihäiriöiden hoidossa. Korva-akupunktiolla voidaan hoitaa myös levottomuutta, masennusta, migreeniä, alhaista energiatasoa, päihderiippuvuutta, purentaoireita, jännitysniskaa sekä vaihdevuosiin liittyviä oireita.

Hoidon kuvaus

Korva-akupunktiosta puhuttaessa ei tarkoiteta perinteistä akupunktiota isoine neuloineen. Hoidon alkaessa korvaan asetaan viisi steriiliä ja kertakäyttöistä korva-akupunktioneulaa. Neulat ovat pehmeitä, taipuisia ja vain 13 mm pitkiä. Korva-akupunktio ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia, mutta herkimmillä saattaa esiintyä päänsärkyä ja hetkittäistä huonoa oloa hoidon jälkeen. Harvinaisempia sivuoireita ovat keskittymiskyvyn ja hahmottamisen heikentyminen, joten autolla ajamista heti hoidon jälkeen on syytä välttää.

Korva-akupunktiohoidon aikana on tärkeää keskittyä ja rauhoittua istuvassa asennossa. Hoito vaatii aikaa noin 30–50 minuuttia. Hoidon vaikutukset voivat olla hyvin yksilöllisiä, joillakin se auttaa tehokkaammin, toisilla vähemmän. Suosittelemme hoitoa sarjahoitona.

Willa Kukkolan tunnelmallisessa pirtissä järjestetään korva-akupunktiota myös ryhmille. Kysy lisää Willa Kukkolasta!

Kysy akupunktiosta aina ensin lääkäriltäsi, mitä mieltä hän on akupunktion kokeilusta hoitoosi liittyen. Hoidon ottaminen on omalla vastuulla.

Katso hinnasto