Turvallisin mielin hyvinvointihoitoihin Willa Kukkolaan

Olet lämpimästi tervetullut Willa Kukkolan hyvinvointihoitoihin tänne maaseudun rauhaan! Käytän kaikissa hoitotilanteissa kasvomaskia ja hygienian taso pidetään jatkuvasti korkeana ja suositusten mukaisina. Luonnollisesti seuraan tarkasti THL:n suosituksia. Lisäksi on hyvä tietää, että meillä Willa Kukkolassa paikalla on vain yksi asiakas kerrallaan – koiramme Lila saattaa toki toivottaa sinut tervetulleiksi pihapiirissämme.

Tulethan itsekin hoitoihin vain ehdottoman terveenä. Jos sinulla on pientäkään nuhaa, kurkkukipua, lämpöilyä tai muita flunssan oireita, jääthän kotiin! On myös tärkeää jäädä kotiin suositusten mukaiseksi ajaksi, mikäli sinulla tai lähipiirissäsi on epäilystä altistumisesta koronalle. Jos sinulla on ollut epäilys altistumisesta tai sairastumisesta mutta olet saanut negatiivisen koronatestituloksen, on kuitenkin tärkeää seurata tilannetta vähintään kaksi viikkoa esim. ennen kuin tulet meille hyvinvointihoitoihin. THL:n sivuilta löytyy ajantasaisinta lisätietoa aiheesta.

On myös hyvä muistaa, että esim. kausi-influenssarokotuksen jälkeen on suositeltavaa pitää kahden viikon tauko hyvinvointihoidoista. Tästä ja muista aiheeseen liittyvistä asioista on hyvä kysyä rokotuksen yhteydessä terveydenhoitajalta tai hoitavalta lääkäriltä. Pidetään hyvää huolta itsestämme ja toisistamme!