Päätin, että jos vielä jotain opiskelen, se on kalevalainen jäsenkorjaus. Se poisti minun kipuni.

Willa Kukkolan opiskelijatyönä tehty kalevalainen jäsenkorjaus on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että aloitan opiskeluni kolmannen ja samalla viimeisen opiskeluvuoden, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että tarvitsen teitä, hyvät asiakkaani, vaadittavien harjoitustöiden suorittamiseen. Aloitan myös pian lopputyöni tekemisen, jossa teiltä saatu palaute on erittäin arvokasta. Hinta on siis edelleen normaalihintaa edullisempi (50 – 55 eur / 90-120 min). Varaa pian aikasi hoitoon!

Jos on luu luiskahtannu, siinä luuta luiskahuta. Jos on liha liikahtanu, siinä liha liikahuta. Jos on jäsen järkähtäny, siinä jäsentä järkähytä.

Näin puhutaan Kalevalassa jäsenkorjauksesta, mikä pohjaa siihen, että kansanparannushoitoa pidettiin yllä kylissä ja yhteisöissä vuosisatoja, Ihmisiä hoidettiin, koska nykyaikaista lääketiedettä ei ollut tässä määrin saatavissa mitä tässä ajassa.

Oma kokemukseni kalevalaisesta jäsenkorjauksesta 

Perinnehoidot eivät ole jääneet syrjään, vaan ovat pitäneet pintansa nykylääketieteen rinnalla. Osa meistä käyttää niitä ja osa ei. Tämä on toki ymmärrettävää. Haluaisin nyt jakaa oman tarinani. Loukkaannuin 19-vuotiaana pyöräkolarissa sen verran pahasti, että jouduin selkäni takia moniin eri hoitoihin ja kärsin kivusta useita vuosia.  Sain hyvää hoitoa, mutta kipua ei saatu pois kokonaan.

Vuonna 2001 kävin jäsenkorjaajalla lääkärin ohjaamana. Epäilin, mutta menin jäsenkorjaajalle. Jo ensimmäisellä kerralla kipuni lieventyi ja kolmannella kerralla kipua ei enää ollut. Ihmettelin mitä kummaa jäsenkorjaaja oikein teki, kun ei se tuntunut oikein miltään! Koska olin ollut epäluuloinen, kääntyi mielipiteeni nopeasti  positiiviseksi. Jokainen kivusta kärsivä tietää, että se on kuluttavaa ja väsyttävää – näin oli minullakin.  

Minulla oli kehossa virheasento lantiokorissa ja se aiheutti vasemmalle puolelle lähes jatkuvaa kipua. Muistan kun kipu loppui, että se kesä oli elämäni parhain!  Nykyään hoidan kalevalaisella jäsenkorjauksella itseäni säännöllisesti. 

Päätin silloin,  että jos vielä joskus opiskelen jotakin, niin haluan oppia tämän taidon. Nyt olen siinä ihanassa tilanteessa ja olen kouluttautumassa jäsenkorjaajaksi.  Kaksi vuotta on jo takana ja kolmas, viimeinen vuosi edessä ja odottelen kisälli-nimikettä tulevaksi syksyllä 2020, jolloin minut löytää kalevalaisten jäsenkorjaajien virallisesta rekisteristä.

Jäsenkorjaajan nimike voi siis saada kolmen vuoden opiskelun päätteeksi, mutta se on vain nimike. Varsinaiset tulokset tulevat vain tekemisen kautta! Ihmisen kehossa on oppimista koko ajan. Nimike ei turvaa sitä, että olisin valmis. Ihmiskehon tuntemiseen vaaditaan kokemuksia ja nöyryyttä oppia tunnistamaan ongelmat ja sitä, kuinka kalevalainen jäsenkorjausmenetelmä auttaa kehoa parantamaan itsensä. 

Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta apua moneen vaivaan 

Olen huomannut, että niin hierojan, akupunktion kuin kalevalaisen jäsenkorjauksen avulla saa paljon apua moniin vaivoihin. Kalevalaisen jäsenkorjauksen lempeä, pehmyt hoito-ote on miellyttävä ja tulokset puhuvat puolestaan. Jos sinulla on epämukava kokemus jostakin hoidosta, suosittelen lämpimästi kalevalaista jäsenkorjausta. Asiakkaistani monet valitsevat hoitokokonaisuuden, jossa on sekä hierontaa että kalevalaista jäsenkorjausta. Näitä vaihdellaan vuorotellen. Toisilla taas on kalevalainen ja akupunktio tai korva-akupunktio ja monilla vain kalevalainen jäsenkorjaus.

Tähän mennessä olen saanut hyviä tuloksia hoidoilla seuraaviin vaivoihin: jäätynyt olkapää, iskias, plantaari faskiitti, lantiokorin virheasennot, kehon virheasennot, jalkojen pituuserojen aiheuttamat ongelmat, niska-hartia-vaivat, skolioosi, kasvukivut, erilaiset selkäkivut, tennis- ja golfkyynärpää (aiheuttavat kipua ja toiminnallisia häiriöitä), alaselän väsyminen ja lantion kiertyminen. 

Kalevalaista jäsenkorjausta voi kokeilla, jos  lääkärisi on antanut luvan hierontaan.

Kalevalainen jäsenkorjaus on lähes kivuton hoitomuoto, missä hoidetaan kehon tukirakenteiden virheasennoista aiheutuvia kiputiloja ja aineenvaihduntahäiriöitä. 

Lisätietoa Kansanlääkintäseuralta

Kalevalainen jäsenkorjaus on EU:n Harmonisointiviraston nimisuojaama ja tänä keväänä 2020 se on hyväksytty opetus- ja kulttuuriministeriön Elävän perinnön kansalliseen luetteloon.

Saatat ehkä ajatella kalevalaisesta jäsenkorjauksesta toisin ja epäillä hoitoa ja kunnioitan sinun mielipidettäsi. Me ihmiset olemme erilaisia ja se on rikkaus. Rikkautta on myös se että sinä saat itse valita hoitosi. 

Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta on olemassa tieteellisiä tutkimuksia Itä-Suomen yliopistosta ja tutkimuksia tehdään koko ajan lisää, myös muualla yliopistoissa. Suosittelen kuitenkin tutustumaan tähän yhtenä hoitovaihtoehtona. Lisätietoa saat parhaiten Kansanlääkintäseuralta www.kansanlaakintaseura.fi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *